Bu bölümde zemin etüdü, hafriyat, temel, kolon, kiriş, döşeme sistemleri, merdiven ve rampa türleri ve çatı türleri ve sistemlerini kapsayan kaba inşaatın inşaat uygulamalarını, yapı malzemelerini ve yapım yöntemlerini örnekler ve sektörden hikayeler ile detaylı bir şekilde anlatmaktadır.
Bu bölümde duvar türleri (örme duvar, bölme duvar, panel duvar), duvar imalat detaylarını (lento, hatıl ve sabitleme aparatları), kapsayan kaba inşaat ile ince işler arasındaki geçiş olan duvar imalatlarının inşaat uygulamalarını, yapı malzemelerini ve yapım yöntemlerini örnekler ve sektörden hikayeler ile detaylı bir şekilde anlatmaktadır.
Bu bölümde ince işlere geçiş öncesi inşaatın damarları olarak nitelendirilen elektrik (aydınlatma, zayıf akım, priz hatları, acil durum ve pano sistemleri) ve mekanik sistemlerin (ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi tesisat, yangın, doğalgaz) inşaat uygulamalarını, yapı malzemelerini ve yapım yöntemlerini örnekler ve sektörden hikayeler ile detaylı bir şekilde anlatmaktadır.
Bu bölümde yalıtım türleri, cephe türleri (camekan sistem, askılı sistem, spider sistem, prekast sistem vb), doğrama türlerinin inşaat uygulamalarını, yapı malzemelerini ve yapım yöntemlerini örnekler ve sektörden hikayeler ile detaylı bir şekilde anlatmaktadır. Ek olarak cephe ve doğrama sistemlerinin uygulama projeleri, metrajları ve imalat çizimleri ile pratik anlatımlar yapılmaktadır.
Bu bölümde sıva, şap türleri, karo türleri, boya türleri, parke türleri, diğer zemin kaplama malzemeleri türleri ve uygulamaları, asma tavan sistemleri, ahşap işleri, merdiven ve korkuluk işleri, mekanik ve elektrik finish türlerini ve inşaat uygulamalarını, yapı malzemelerini ve yapım yöntemlerini örnekler ve sektörden hikayeler ile detaylı bir şekilde anlatmaktadır.
Bu bölümde inşaat süreci planlama, teknik şartnameler ve spesifikasyonların hazırlanması, metraj ve hakediş hesaplama ile ilgili örnekler, sektörden hikayeler ile detaylı bir şekilde anlatmaktadır.
Bu bölümde eğitim süresinde ya da sonrasında öğrencilerin soruları ve ilave talepleri doğrultusunda belirli periyotta düzenli olarak hazırlanan ek dersler bulunmaktadır. Bu kısmın bir sınırı yoktur, eğitimi alan öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda içerik geliştirilmektedir.
Bu eğitim iki part halinde toplamda 30+ saatlik bir müfredat içermektedir. Bu içeriğe ilave olarak öğrencilerden gelen sorular ve içerik talepleri doğrultusunda her geçen gün gelişen bir eğitim içeriği sunmaktadır.
Bu eğitimin hedefi, bir inşaat uygulamasının başından sonuna kadar tüm süreçlerin yönetimi, planlaması ve uygulama sürecinde kullanılabilecek tüm yapı malzemeleri ve yapım yöntemlerine hakimiyet sağlamaktır. Katılımcılar hem uygulamanın hem de projelendirmenin nasıl yapılacağını, avan, ruhsat ve uygulama projeleri arasındaki farkları öğrenecekler. Ayrıca, projelendirme ve uygulama süreçlerinde karşılaşılabilecek zorluklar ve bu süreçlerin nasıl yönetileceği konusunda bilgi sahibi olacaklardır.
Dijital/Offline eğitim modeli, alanında deneyimli eğitmenler tarafından hazırlanan müfredat ile inşaat uygulamaları, yapı malzemeleri ve yapım yöntemlerinin tüm yönlerini kapsayan, detaylı ve sistematik bir eğitim içeriği sunmaktadır. Eğitime katılan tüm öğrencilerin sahip olduğu ‘SINIRSIZ SORU HAKKI’ ile eğitim içeriğini öğrencilerden gelen soru ve talepler doğrultusunda her geçen gün geliştirerek, daha geniş bir eğitim içeriği oluşturmayı hedeflemektedir. Öğrencilerine kişisel planlarına uygun, sürekli gelişen, kapsamlı bir eğitim süreci sunmaktadır. Eğer siz de Revit Architecture dünyasında uzmanlaşmak ve kariyerinizde yeni ufuklar açmak istiyorsanız, bu eğitim tam size göre. Hemen kaydolun ve bu kapsamlı eğitimin bir parçası olun!
AKADEMI-25
Dijital Mimari Akademi ile geleceğini yeniden şekillendir! Nerede olursanız olun, en güncel ve kapsamlı mimari eğitim içeriklerine bir tıkla ulaşabilir, sınırsız bir öğrenme deneyiminin kapılarını aralayabilirsiniz. Modern dünyanın ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan müfredatlarımız, uzman eğitmenlerin rehberliğinde hazırlanan video dersler, uygulamalı projeler ve interaktif soru-cevap oturumları ile destekleniyor. Ömür boyu erişim garantisi ile eğitim materyallerinize her zaman ulaşabilir, kendi hızınızda ve programınıza uygun bir şekilde öğreniminizi sürdürebilirsiniz.
Kampanya, 16 Aralık 2024 – 15 Ocak 2025 tarihleri arasında geçerlidir.
SARİSSA® All rights reserved Copyrights 2024